FLORENTERO paszta

Az egészséges bélflóra megőrzésére és helyreállítására

Javallatok
Hasmenés és egyéb bélműködési rendellenességek és táplálkozási anomáliák, egyéb stresszhatások.

Összetétel:
Enterococcus faecium (10 milliárd / gr), Lactobacillus acidophilus (50 milliárd / gr), Bacillus clausii (3 milliárd / gr), Lactobacillus sporogenes (15 milliárd / gr), Frukto oligoszacharidok (FOS), Mannánoligoszacharidok (MOS), szója olaj, petrolatum, malátakivonat, szója lecitin, glicerol-monosztearát.

Kémiai analízis:
- Nedvesség: 5,0 %
- Nyersfehérje: 5,0 %
- Nyerszsír: 40,0 %
- Nyersrost: 1,0 %
- Nyershamu: 3,0 %

Beltartalom (1 kg):
- B1-vitamin: 800 mg
- B2-vitamin: 600 mg
- B6-vitamin: 800 mg
- PP-vitamin: 12.000 mg
- E-vitamin (dl-alfa-tocopherolacetát):5.000 mg

Leírás:
A Florentero paszta kutyák, macskák és egyéb kisemlősők (nyulak, görények) részére kifejlesztett különleges összetételű, immunstimuláns hatású táplálék kiegészítő, az egészséges bélflóra megőrzésére és helyreállítására az alábbi esetekben:
Hasmenés és egyéb bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárási változások, fronthatások, nehéz munkavégzés, versenyekre vagy kiállításokra történő felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres (antibiotikumos) kezelés, ételmérgezés, a bélcsatorna parazitás és más fertőző ágensek által okozott megbetegedése.

Adagolás:
1 ml paszta 3,5 testsúly kilógrammonként naponta.
A kezelést 7-10 napig ajánlott folytatni állatorvosi javaslatnak megfelelően.

Gyártja: Candioli It. Olaszország.

Kiszerelés: 15 ml ízesített paszta, műanyag injektorban, papírdobozban.

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől óvandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2009 december.

Kapcsolódó kifejezések:
Candiol Florentero paszta, Candiol Florentero krém paszta, Candiol Florentero krémpaszta, Candiol Florentero pasta, Candiol Florentero emulzió, Florentero Candioli,

Termékek linkjei: