FLORENTERO paszta
Az egészséges bélflóra megőrzésére és helyreállítására
Javallatok
Hasmenés és egyéb bélműködési rendellenességek és táplálkozási anomáliák, egyéb stresszhatások.
Összetétel:
Enterococcus faecium (10 milliárd / gr), Lactobacillus acidophilus (50 milliárd / gr), Bacillus clausii (3 milliárd / gr), Lactobacillus sporogenes (15 milliárd / gr), Frukto oligoszacharidok (FOS), Mannánoligoszacharidok (MOS), szója olaj, petrolatum, malátakivonat, szója lecitin, glicerol-monosztearát.
Kémiai analízis:
- Nedvesség: 5,0 %
- Nyersfehérje: 5,0 %
- Nyerszsír: 40,0 %
- Nyersrost: 1,0 %
- Nyershamu: 3,0 %
Beltartalom (1 kg):
- B1-vitamin: 800 mg
- B2-vitamin: 600 mg
- B6-vitamin: 800 mg
- PP-vitamin: 12.000 mg
- E-vitamin (dl-alfa-tocopherolacetát):5.000 mg
Leírás:
A Florentero paszta kutyák, macskák és egyéb kisemlősők (nyulak, görények) részére kifejlesztett különleges összetételű, immunstimuláns hatású táplálék kiegészítő, az egészséges bélflóra megőrzésére és helyreállítására az alábbi esetekben:
Hasmenés és egyéb bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárási változások, fronthatások, nehéz munkavégzés, versenyekre vagy kiállításokra történő felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres (antibiotikumos) kezelés, ételmérgezés, a bélcsatorna parazitás és más fertőző ágensek által okozott megbetegedése.
Adagolás:
1 ml paszta 3,5 testsúly kilógrammonként naponta.
A kezelést 7-10 napig ajánlott folytatni állatorvosi javaslatnak megfelelően.
Gyártja: Candioli It. Olaszország.
Kiszerelés: 15 ml ízesített paszta, műanyag injektorban, papírdobozban.
Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől óvandó.
Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.
Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.
Utolsó módosítás a leírásban: 2009 december.
Kapcsolódó kifejezések:
Candiol Florentero paszta, Candiol Florentero krém paszta, Candiol Florentero krémpaszta, Candiol Florentero pasta, Candiol Florentero emulzió, Florentero Candioli,
Termékek linkjei:
Termékek linkjei: